Marski X Marianna Raikkala – PURE IMAGINATION @ Marski by Scandic

Kuvataiteilija Marianna Raikkalan meren ja luonnon inspiroimat abstraktit teokset Marski by Scandic -hotellin galleriassa 30.12.2021 saakka 🖼

Nuoren helsinkiläistaiteilija Marianna Raikkalan upeita teoksia pääsee ihailemaan hotelli Marskin kellarikerroksen galleriassa aina kuluvan vuoden loppuun saakka.

Näyttelyyn on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille – hotellin vieraille ja ohikulkijoille. Avoinna joka päivä klo 9-21

Mariannan herkissä, merestä ja luonnosta innoituksen saaneissa teoksissa leikittelevät valo ja varjot, erilaiset tekstuurit sekä hentojen pastellisävyjen ja kiiltävien kultahippujen väliset kontrastit.

Teokset virtaavat kauniista ja pääsevät oivasti oikeuksiinsa Marskin Gallerian tummasävyisessä tilassa.

On täysin katsojasta kiinni, mitä he teoksissani näkevät. Koen onnistuneeni erityisesti silloin, kun katsoja voi löytää teoksestani jotain omaa ja puhuttelevaa.

Taiteilija Marianna Raikkala

Marskin taidenäyttelyiden tavoitteena on tarjota kokonaisvaltainen kuvaa, ääntä sekä makua yhdistävä moniaistillinen elämys.

Marskin Baarista löytyykin näyttelyn inspiroima raikas ”Pure Spirits” -spritzer, jonka avulla virittäytyä tunnelmaa tai syventää taide-elämystä.

Myös suomalaisia makuja modernilla vivahteella tarjoava Kuusi Palaa -ravintola on päivittänyt annoksia sesongin mukaisilla aineksilla.

Kokoa itsellesi sopiva ja mielekäs ateria Kuusi Palaa -pikkuannoksista tai nauti täysipainoinen illallinen juominen à la carte -listalta.

Savumuikkua, tuorejuustoa & leipää
Lohta, myskikurpitsaa ja meiramia
6 x Juuri – inspired by Kuusi Palaa

Yhteystiedot Marski by Scandic, Helsinki

Tuoreimmat raflatarinat instagramissa!

Ravintolatarinat