Suomen 50 Best Discovery -ravintolat 2019

50 Best Discovery on uusi, marraskuussa 2019 ensimmäistä kertaa julkaistu vuosittaisiin The World’s 50 Best Restaurants– ja The World’s 50 Best Bars -äänestyksiin perustuva maailmanlaajuinen ravintolaopas.

50 Best Discovery logo

Digitaaliseen 50 Best Discovery -oppaaseen valikoituvat ravintolat, jotka ovat saaneet huomattavan määrän ääniä viimeisimmällä The World’s Best Restaurant- tai Bar -arviointikierroksella, tai jotka ovat tulleet mainituksi jollain alueellisella 50 Best -listalla.

50 Best Discovery 2019 -ravintolat Suomessa

Grön, Helsinki
Kasviksiin pohjaavaa täydellisyyttä
Maannos, Helsinki
Kasviksiin nojaavia jaettavia annoksia
Ora, Helsinki
Suomalaista piensesonkiruokaa
Kaskis, Turku
Eloisa balttibistro
Olo, Helsinki
Makumatka halki Skandinavian
Runar, Helsinki
Kekseliäitä cocktail-yhdistelmiä

Äänestäjät

Äänestyksen suorittavat yli tuhannesta ravintola-alan ammattilaisesta koostuvan, maailmanlaajuisen The World’s 50 Best Restaurants -akatemian jäsenet, jotka edustavat mm. ruokatoimittajien ja -kriitikoiden, keittiömestareiden ja ravintoloitsijoiden sekä ruokamatkaajien ammattiryhmiä.

Lähde ja lisätietoja: 50 Best Discovery