Tamperelaisravintola KAJO on Vuoden viiniravintola!

Viinilehti on nimennyt VUODEN VIINIRAVINTOLAKSI ravintolan, josta ei viinilistaa löydy 🍷 Kajon menestystarina jatkuu.

Maaliskuussa vain kymmenen toimintakuukauden jälkeen Kajo pokkasi Suomen 18. parhaan ravintolan diplomin Helsingin Wanhassa Satamassa. Nyt, kahdeksan kuukautta myöhemmin Viinilehti valitsi Kajon Vuoden viiniravintolaksi 2019.

Perusteluissa Viinilehti toteaa ravintolan valloittaneen vieraidensa sydämet lämpimällä palvelulla ja konstailemattomalla viinitarjonnallaan. Perusteluihin on helppo yhtyä.

”Viineistä innostunut Marko loistaa osaamisellaan, tarinoillaan sekä palvelualttiudellaan salissa. Viinistä puhutaankin visiittimme aikana enemmän kuin missään muussa ravintolassa aiemmin.”Ravintolatarinat.fi

Syyskuussa Kajon kopla avasi myös Villit ja viinit -nimisen viini- ja seurustelubaarin ravintolan naapuriin.

Viinibaarissa on viinivalikoiman lisäksi tarjolla omalla reseptiikalla toteutettuja cocktaileja sekä pientä purtavaa lasin kylkeen. Läsnä ovat niin Kajolle ominaiset luonto ja innovatiisisuus kuin leikkisyyskin.

Lue Kajon koko tarina!

Ravintolatarinat