Periscope Tampere: Huikeita näköaloja & maukkaita makuja maailmalta

”No mennään nyt vielä tsekkaamaan se kovasti kohkattu Periscope… Kun kerta Tampereella asti ollaan!”, tokaisin kuskilleni saatuani sovitut työt taannoisella Tampereen reissulla tappiin.

”Ei meidän tarvitse jäädä sinne syömään tai mitään. Käydään vaan katsomassa millainen paikka se on”, jatkoin määrätietoisena.
.

Mutta ei se mennytkään niin.

Kauppakeskus Ratinan ylimpään kerrokseen kavuttuamme ja eteisaulassa ruokalistaa vilkaistuamme mieli muuttui. Jaettaviksi tarkoitetut pikkuannokset kuulostivat niin herkullisilta, että pakko oli istua pöytään – valita viisi makupalaa maailmalta, tilata pari lasia samppanjaa kylkeen ja viimeistellä useampaan tuntiin venynyt visiitti vielä kookosmoussea, paahdettua kookosta, lakritsisiirappia ja lakkasorbettia sisältäneellä jälkkärillä.

Loput tarinat löytyvät kuvagallerioita selaamalla.

Mikä oli Periscopen pikavisiitillä parasta? Näköalat kevättalvisessa asussaan ankeahkonkin Tampereen yli olivat huikeat ja ravintolainteriööri eittämättä yksi upeimmista, joissa olen Suomen maassa vieraillut. Jaettavat pikkuannokset maistuivat – viiden valikoimasta vain punasipuli-avokadosalsalla ja maissilla täydennetty lohiceviche grillattuna ei sytyttänyt.

Ihan parasta olivat kuitenkin avoimella ja iloisella elämänasenteella varustetut Tampereen Friidut! Ja Periscopen tarjoama postikortti kotiin.

Yhteystiedot Ravintola Periscope, Tampere

Tuoreimmat tarinat Ravintolatarinoiden Instagramissa ja instatarinoissa!