Food & Talk 2019 -seminaari: Painavaa puhetta ruoan tulevaisuudesta!

6.3.2019 kolmannen kerran järjestetty Food & Talk 2019 -seminaari kokosi ruoka-alan ammattilaisia Wanhaan Satamaan, Helsingin Katajanokalle.

Seminaari pohti ruokailua ja sen tulevaisuutta muuttuvan kulttuurin sekä kiinnostavimpien ilmiöiden ja innovaatioiden kautta: Mikä muuttuu ja miksi muutokset tapahtuvat, ketkä muutoksen tekevät ja miten se tulee mullistamaan niin ruokailun parissa toimivien yritysten kuin tavallisten kuluttajien arjen ja elämän.

Ruokamaailman tulevaisuutta pohdiskelevassa seminaarissa nähtiin ja kuultiin huippupuhujia läheltä ja hieman kauempaa.

  • FEEDING THE FEAR – Howard Saunders, Retail futurist, Iso-Britannia
  • TUTKIMUS: SUKUPOLVIEN SUURIMMAT ASENNEMUUTOKSET JA NIIDEN VAIKUTUS RUOKAILUKÄYTTÄYTYMISEEN – Tarja Pentilä, Director Kantar TNS
  • KILPAILU SEURAAVAN SUKUPOLVEN HUOMIOSTA ALKOI JO VUOSIA SITTEN: NOUSEVAT TEKNOLOGIAT BRÄNDIKOKEMUKSEN KIIHDYTTÄJÄNÄ – Tomi Sirén, Head of Digital, Arla
  • VÄESTÖRÄJÄHDYS, KESTÄVYYSKRIISI, KAIKENMUUTOS – MITEN SUOMI JA MAAPALLO RUOKITAAN VUONNA 2050? – Riku Rantala ja Tunna Milonoff, Madventures
  • THIS IS NOT A CHICKEN – Koen Vanmechelen, Conceptual Artist, Belgia

.

Seminaarin harvinaisen kattavasta ja herkullisesta ruokatarjoilusta vastasi järjestäjätaho Food Camp Finlandin keittiöpäällikkö Mikko Kaukonen tiimeineen.


Food & Talk -seminaaritapahtuman järjestää Olo Groupin alla toimiva ruokayhteisö Food Camp Finland, jonka tavoitteena on edistää suomalaista ruokakulttuuria sekä yhdessä syömistä.

Tuoreimmat tarinat Ravintolatarinoiden Instagramissa ja instatarinoissa!

Ravintolatarinat osallistui Food & Talk 2019 -seminaariin median edustajana.