Château Lafite Rothschild @ Kungfu Kitchen: Makumatkalla maailman ympäri

Ravintola Kungfu Kitchen

Kurvisen Kungfu Kitchen sekä arvostettu, ranskalainen viinitalo Château Lafite Rothschild pistivät helteisessä Helsingissä pöytään melkoisen makumatkan maailman ympäri. Yllättävä päivä yhdisti uuden ja vanhan maailman viinit hienovaraisesti valmistettuun, aasialaiseen ruokaan. Jossa maistuivat juuret.

Kungfusta useimmille ensimmäiseksi mieleen tullee muinaiskiinalainen akrobatiaa ja aseita hyödyntävä taistelulaji. Mun päässä alkaa miekkojen ja keppien viuhunnan sijaan soimaan vuoden -74 hittikappale Everybody was kungfu fighting, those kicks were as fast as lightning…”. Täydellinen korvamato.

Kyse ei ollut hittibiiseistä tai mustista vöistä, kun viime viikolla matkasin kohti pääkaupunkimme kivisiä kortteleita. Tosin fiilis oli päivän jälkeen yhtä sekava kuin hyrränä kiinalaiskattojen yläpuolella pyörineellä ninjalla.

Olo on sekava edelleen. Sen verran yllättäviä tilanteita ja yhdistelmiä mahtui yhteen hikiseen hellepäivään.

Vain tilaajille

Lue artikkeli loppuun tilaamalla lukuoikeus.

Yhteystiedot Kungfu Kitchen, Helsinki

Jaa oma ravintolatarinasi! Ravintolatarinoiden ryhmässä tai instagramissa tunnisteilla #ravintolatarinat @ravintolatarinat!